caixa popular

El Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria comparteix amb la Diputació la seua medalla de bronze en la Copa de la Reina

L’equip, que rep una subvenció de la Corporació provincial a través de la línia dirigida a formacions d’elit, agraeix a la institució el suport i ja pensa en pròximes competicions

El Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria comparteix amb la Diputació la seua medalla de bronze en la Copa de la Reina
30/05/2017 -

La diputada d’Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García, ha rebut en la seu de la institució provincial al Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria amb motiu del gran resultat obtingut per l’equip en la Copa de la Reina, en la qual la formació en categoria absoluta ha obtingut la medalla de bronze.

“La Diputació està al costat de l’esport, recolzant-ho i assistint a les formacions valencianes en la mesura de les nostres possibilitats, també a la Gimnàstica Rítmica i a l’esport femení”, ha assegurat Isabel García. El Club de Llíria compta amb una subvenció de la institució provincial de 12.000 euros a través de la línia destinada a formacions d’elit.

“Gràcies a ajudes com la de la Diputació i la del Consistori l’equip pot estar on està”, ha assenyalat Mónica Castellano, entrenadora de la composició. “S’aposta per l’esport femení, també des de l’ajuntament, a un equip modèlic caracteritzat per l’excel·lència en el seu treball”, ha destacat per la seua banda el regidor d’Esports del municipi, Pedro Vicente.

El club va nàixer en els anys 90 després d’uns primers passos en els quals es va instaurar la pràctica d’aquest esport com activitat complementària a les tasques escolars. Els primers èxits van arribar en 2002 amb la participació de l’equip en la Final del Campionat d’Espanya, la qual cosa va suposar un abans i un després en la trajectòria del club.

Des d’aleshores, no ha deixat de participar en aquesta competició, lluitant sempre per l’obtenció de medalles. De fet, segons ha destacat el president del club, José Castellano, des de 2008 s’ha aconseguit fer podi en tots els Campionats d’Espanya, una fita que mostra l’alt nivell de competició al que les components de l’equip estan habituades.

Un esport, que com ha comentat la gimnasta de l’equip, Sonia Vercher, suposa un gran esforç de preparació i moltes renúncies, com les eixides amb amics, els viatges i altres activitats: “És una gran satisfacció haver aconseguit aquesta medalla, perquè ens retorna la confiança que de vegades per la pressió puguem perdre en els entrenaments”, ha indicat.

Tres hores diàries de preparació, a les quals s’uneixen estudis i temps de desplaçament al centre, especialment per a les gimnastes que viuen fora. Malgrat açò, resultats com aquest, en paraules de les components de l’equip, els compensa tot l’esforç. Un altre dels triomfs més destacats del club és la seua proclamació com a Campió d’Espanya en nivell 1ª Categoria Nacional Absolut, títol que encara hui conserva i que defensarà en les pròximes competicions.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 15 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata