El cinema gastronòmic i els intèrprets valencians, protagonistes dels col·loquis del Festival de Cinema de Paterna

El cinema gastronòmic i els intèrprets valencians, protagonistes dels col·loquis del Festival de Cinema de Paterna

En la seua primera edició, el Festival Antonio Ferrandis de Paterna dedicarà un apartat important de la programació als col·loquis d’índole cinematogràfica i interpretativa.

El primer d’ells tindrà lloc el dissabte 15 a partir de les 13 hores en el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna. Posteriorment, el restaurant Casa Toni acollirà un menjar-tertúlia sobre cinema i gastronomia en la qual participaran, entre altres, l’actor i director Sergio Villanueva, l’actriu Cristina Perales o la xef Begoña Rodrigo.

L’activitat inclourà l’elaboració de diferents plats amb referències cinèfiles i comptarà amb la col·laboració de diversos restaurants de la localitat.

A continuació, el Gran Teatre Antonio Ferrandis acollirà una projecció exclusiva de Els comensals, pel·lícula dirigida pel mateix Villanueva i protagonitzada per Juan Diego Botto, Sergio Peris-Mencheta i Silvia Abascal.

El diumenge 16, diferents actors i actrius de la nostra Comunitat formaran part d’una taula rodona sobre la situació actual i les perspectives de la professió. Entre els assistents previstos es troben els actors Sergio Caballero i Juli Mira, les actrius Lola Moltó i Inma Sancho –aquesta última nascuda a Paterna– o el realitzador Sigfrid Monleón.

L’acte, que començarà a les 16 hores en el Gran Teatre, serà presentat i moderat pel periodista, actor i director valencià Julio Martí Zahonero.

tags
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dos =