40 anys fent valors Caixa popular

El cinema espanyol, protagonista a Torrent

El cinema espanyol, protagonista a Torrent
25/06/2016 -

Prop de la teua casa, 5 metres quadrats, Els comensals i Palmeres en la neu s’han projectat aquesta setmana en l’Auditori precedides d’una xarrada dels seus actors i directors

De dilluns a dijous l’Auditori de Torrent ha acollit la projecció d’algunes de les millors pel·lícules del cinema espanyol actual emmarcades en el festival Cinema Jove: Prop de la teua casa, 5 metres quadrats, Els comensals i Palmeres en la neu. Cada dia abans de la pel·lícula, directors, productors o actors, van donar una xicoteta xarrada i van valorar positivament aquesta iniciativa del consistori que ha acostat el cinema espanyol tant a veïns i veïnes de Torrent com a gent vinguda de fora del municipi.

El regidor de l’àrea de Cultura, Alfred Costa va estar presente cada dia donant la benvinguda a actors i directors en l’Auditori. Alfred va prendre la paraula per a posar en valor en la nostra societat i a Torrent la importància de la cultura i del cinema com a part de la mateixa “ha sigut una oportunitat per a retrobar-nos amb el millor cinema nacional en la nostra ciutat i a més explicat pels seus protagonistes i creadors”

El dilluns va iniciar aquest cicle cinematogràfic el film Prop de la teua casa d’Eduard Cortés amb la presència del productor Loris Omedes i de l’actor Oriol Vila. El dimarts va ser el torn de 5 metres quadrats amb l’assistència del director Max Lemcke i l’actor Emilio Gutiérrez Caba. El director Sergio Villanueva i l’actor Sergio Peris-Mencheta van visitar l’Auditori de Torrent el dimecres parell presentar Els comensals. Dijous es va tancar aquest cicle del millor cinema nacional amb Palmeres en la neu i amb la presència del director Fernando González Molina i de l’actriu Macarena García.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra