40 anys fent valors Caixa popular

El Centre de Transfusions de Sang nomena a Benetússer poble del mes

El Centre de Transfusions de Sang nomena a Benetússer poble del mes
17/11/2016 -

El Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana ha nomenat Poble del Mes a Benetússer per la seua labor en matèria de donació de sang. Aquest dilluns es va celebrar en el saló de plens de l’Ajuntament un acte de lliurament de medalles a les 77 persones que més donacions han realitzat en la localitat, a diverses representants de les Amas de casa Tyrius, així com al Consistori i al Centre de Salut. El saló de plens es va quedar xicotet per a aquest homenatge als “herois anònims”.

La directora econòmica del CTCV, Amparo Soriano, i els regidors Paqui Lon, Reme Navarro i Rafael del Rio van ser els encarregats de lliurar les medalles platejades als donants de més de 25 donacions i medalla daurada a partir de 50 donacions, així com un diploma en agraïment per acudir de forma desinteressada al Centre de Salut per a realitzar donacions.

Segons la directora, actualment “hi ha registrats en el municipi 1.871 donants de sang actius”. L’any passat es van presentar a donar 403 persones de les quals 17 van ser donants nous i enguany les xifres són semblants. Entre tots ells han realitzat al llarg de la seua vida com a donants més d’11.000 donacions.

Un veí de Benetússer, Alberto Quilés, va anar el primer a rebre el reconeixement per haver aconseguit les 96 donacions. L’home de 57 anys explica que pràcticament acudia una vegada al mes per a realitzar donacions “perquè sempre puguen disposar de plasma”. Assegura que per a ell és una satisfacció saber que pot ajudar a salvar vides amb un xicotet gest, en tan sols un moment, “açò no té preu” va afirmar.

Per a finalitzar la trobada la directora econòmica del CTCV va felicitar a tots els presents per la seua decisió lliure i desinteressada per a compartir un recurs tan imprescindible i insubstituïble com la sang.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra