caixa popular

El Centre Juvenil de Paiporta ofereix un taller rap impartit pel grup valencià 'Suquet de rap'

El Centre Juvenil de Paiporta ofereix un taller rap impartit pel grup valencià 'Suquet de rap'
22/12/2016 -

La joventut de Paiporta té al seu abast aquest divendres un taller de rap que impartirà el grup valencià ‘Suquet de rap’ al Centre Juvenil, situat al Poliesportiu Municipal. L’activitat, dirigida a joves entre els 12 i 18 anys, començarà a les 17.30 hores i acabarà al voltant de les 19.30 hores, i estarà dividida en dues parts, una primera amb més contingut teòric, i altra pràctica, en la qual els participants composaran i interpretaran la seua pròpia cançó.

El grup valencià Suquet de Rap és una de les realitats de l’actual escena rapera valenciana, ha publicat el seu primer single, i s’ha especialitzat en els últims temps en la difusió d’aquest art que combina música, ritme, narrativa, poesia i crítica social. Amb el taller s’aprendrà la dificultat de la improvisació, però també tècniques per a executar-la correctament. Els components de Suquet de Rap aposten, a més, per uns versos que promouen la igualtat i el respecte per la diversitat sexual i de gènere, lluny de l’estereotip tradicional d’alguns grups d’aquest estil.

L’activitat s’emmarca dins de la reactivació de la regidoria de Joventut i Esports de l’àrea dedicada als i les joves de Paiporta, i que també inclou altres alternatives com el teatre, la fotografia, i tot allò que a poc a poc han proposat els i les usuàries del servei. El Centre Juvenil de Paiporta es troba obert de dimarts a divendres, de 16.30 a 20.30 hores.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 6 =