El Campus social es clausura a força de batucades i balls

El Campus social es clausura a força de batucades i balls
31/08/2016 -

Amb l’arribada d’un nou curs escolar i el comiat del mes d’agost, demà es posarà fi a l’II Campus Social d’estiu organitzat per l’Ajuntament de Torrent. Des que van acabar les classes, els xiquets i xiquetes de famílies amb menys recursos han pogut compaginar aprenentatge i activitats lúdiques dirigides per monitors i educadors especialitzats, a més d’un servei gratuït de menjador.

Aquest dimarts el CEIP Lope de Vega ha comptat amb la presència de castells inflables per a tots els xiquets i xiquetes amb motiu de la festa de clausura d’aquest. A més, els més xicotets han estat ideant i practicant diferents coreografies i composicions musicals al costat dels seus monitors durant aquestes setmanes per a aquest dia. Han interpretat batucades i cançons de tots els estils, des del Caresse sud l’oceans de la pel·lícula Els xiquets del cor fins a cançons més actuals com el Picky del cantant Joey Montana.

L’alcalde Jesús Ros, acompanyat pel regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, han visitat aquest dimarts el campus per a veure les actuacions i compartir aquesta jornada amena.

Aquesta iniciativa gratuïta que afavoreix la integració social de famílies amb menys recursos va començar l’any passat, sent aquesta la segona edició d’aquest projecte educatiu i social promogut per l’equip de govern que ofereix a més de 80 xiquets i xiquetes de Torrent gaudir dels mesos de període vacacional amb les mateixes possibilitats que la resta. Francesc Carbonell ha assenyalat que “des de l’estiu passat s’ofereix a les famílies amb dificultats econòmiques la possibilitat de gaudir d’activitats lúdiques i aprenentatge, a més de fomentar una alimentació saludable amb el servei gratuït de menjador”.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra