40 anys fent valors Caixa popular

El camp juvenil ‘Pequeñas ilusiones’ es desenvolupa en l’alberg de l’IVAJ a Benicàssim

El camp juvenil ‘Pequeñas ilusiones’ es desenvolupa en l’alberg de l’IVAJ a Benicàssim
10/08/2016 -

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, ha visitat el camp de voluntariat ‘Pequeñas ilusiones’ que es desenvolupa en l’alberg Argentina de l’IVAJ a Benicàssim, dins del programa “Viu la solidaritat”.

El camp té com a fi compartir un temps d’oci i de formació de forma activa, dinàmica i participativa i en ell participen un total de 20 jóvens procedents de distintes comunitats autònomes i un grup de 12 xiquets i xiquetes amb diversitat funcional d’edats compreses entre els 8 i els 16 anys.

De l’1 al 4 d’agost s’ofereix formació per al voluntariat i del 5 al 15 d’agost s’exercixen activitats d’art i diversitat funcional, jocs adaptats, tallers, esports adaptats, Goal-ball, eslàlom, boccia i visites culturals.

Els camps del programa ‘Viu la Solidaritat’ són un tipus d’activitat en què un grup de jóvens de 18 a 26 anys de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d’animació. Estos projectes són un mitjà per a fomentar valors de convivència, de tolerància, de participació, de solidaritat i d’aprenentatge intercultural.

 

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra