El BBVA Open Ciudad de València commemorarà el XXI Aniversari de la conquesta de la FedCup

El torneig femení es jugarà entre el dissabte 19 i el diumenge 27 de novembre

El BBVA Open Ciudad de València commemorarà el XXI Aniversari de la conquesta de la FedCup

En el context d’una nova edició del torneig Open Ciutat de València, a disputar-se al novembre, es retrà homenatge a la recordada obtenció de la FedCup davant Estats Units.

Eixe 26 de novembre de 1995, fa 21 anys, el Club de Tenis de València era escenari d’un esdeveniment especial: Espanya rebia a un dels combinats més forts del tennis (sinó el que més), que va perdre en el marcador global per 3-2. Eixe gloriós equip ho conformaven Virginia Ruano, María Sánchez, Conchita Martínez i Arantxa Sánchez Vicario.

BBVA Open de CiutatEl conjunt nacional va superar a dues grans potències: a Bulgària en quarts de final per 3-2 i a Alemanya en les semis, pel mateix marcador. L’equip nord-americà va arribar a la final després de superar a Àustria per 0-5 i a França per 2-3.

Eixe dia va quedar gravat en la memòria col·lectiva com la jornada en la qual el tennis nacional coronava així a una generació brillant que va obtenir la copa abans d’esta gesta, en 1991, 1993, 1994, i també després, en 1998.

En la competició d’enguany hi haurà 16 parelles, així com 32 jugadores participants en la fase prèvia i 32 en la final, amb categories individuals i de dobles. Amb la seua participació, el torneig conforma a València com una ciutat on gaudir d’este bell esport, al mateix temps que planteja a la participació femenina com a senya d’identitat i igualtat de gènere.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =