caixa popular

El barri de Patraix celebra, aquesta vesprada, la 'Noche de las Velas'

L’acte començarà a les 18.00 hores en la plaça de Patraix

El barri de Patraix celebra, aquesta vesprada, la 'Noche de las Velas'
13/12/2016 -

L’Associació Veïnal de Patraix ja ha inaugurat el seu tradicional ‘Nadal Solidari’, que començava amb la recollida d’aliments no peribles i productes d’higiene per a les famílies més necessitades del barri, que no acabarà fins al pròxim 23 de desembre.

No obstant això, aquesta associació també organitza diferents activitats, com la celebració de ‘La Nit de les Veles’, que tindrà lloc hui, 13 de desembre, a les 18.00 hores en l’emblemàtica plaça de Patraix, on ja s’ha plantat el tradicional arbre de Nadal.

En ‘La Noche de las Velas’, els veïns del barri celebraran Santa Lucia, el pas de la foscor a la llum, amb un xicotet concert i ball de la mà de L’Atelier de Dansa. I és que en molts llocs d’Espanya se celebra aquesta nit amb milers de fanalets casolans, que s’encenen pels carrers per a donar la benvinguda a la llum.

Però a més, aquesta setmana el barri de Patraix compta amb diferents activitats nadalenques, però també solidàries. A València Extra, t’informem de totes:

15 de desembre

10.00 hores. Taller de Psicomotricitat Vivenciada a càrrec de l’Escoleta El Trenet.
17.30 hores. Festa de Nadal amb un gran nombre d’activitats com a treballs manuals de nadal per a decorar les nostres cases, redacció de la Carta a Papà Noel o lectura de contes, de la mà de El Cresol.

17 de desembre

11.00 hores. Taller d’enquadernació artesanal de Nadal, organitzada per El Cresol.

18 de desembre

11.00 hores. Sarau Patraix en la plaça de Patraix. Una festa participativa de cant, ball i música tradicional valenciana, a càrrec del Grup de Danses Samaruc i l’Associació Veïnal de Patraix.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 19 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata