L’arròs inundarà la Plaça de l’Ajuntament gràcies a la Fira TastArròs

Aquest diumenge, coneixeràs el procés del cultiu de l’arròs, però a més podràs degustar els millors arrossos valencians

Foto: I, Demiannnn

L’arròs inundarà la Plaça de l’Ajuntament gràcies a la Fira TastArròs
11/11/2016 -
Foto: Gabriel Garcia Marengo

Foto: Gabriel Garcia Marengo

El consell regulador de la Denominació d’Origen Arròs de València vol acostar a tots els ciutadans la cultura de l’arròs, amb l’objectiu de donar a conéixer tot el procés que es duu a terme per al tradicional cultiu de l’arròs.

Per aquest motiu, aquest diumenge, 13 de novembre, durant tot el matí, la Plaça de l’Ajuntament de València s’omplirà d’eines, cultura i creativitat per a convertir aquest emblemàtic lloc de la nostra ciutat en un vertader ‘sequer’.

Amb l’ajuda d’animals i eines tradicionals, es mostrarà a tots els visitants com s’asseca l’arròs en el procés entre la seua recol·lecció i magatzematge. Per açò, al voltant de deu mil quilos d’arròs s’escamparan pel sòl per a fer l’experiència més real.

No obstant això, açò no acaba ací, ja que tot aquell que s’acoste podrà degustar, a preus populars, diferents tipus de paelles. Quinze restaurants elaboraran creacions gastronòmiques, tan tradicionals com noves, per a demostrar la gran versatilitat que ofereix aquest producte tan típic de la nostra terra.

I per a complementar la Fira TastArròs, també es duran a terme diferents activitats com muixerangues, cançons de Pep Gimeno ‘El Botifarra’ o tallers per a conéixer la fauna de l’Albufera.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra