40 anys fent valors Caixa popular

Educació amplia el permís de paternitat a sis setmanes

La conselleria signa un acord amb els sindicats en la Mesa Sectorial d’Educació. A més, es preveu que el personal docent no universitari que s’aculla puga ser substituït

GVA

Educació amplia el permís de paternitat a sis setmanes
03/02/2017 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha signat amb les organitzacions sindicals STEPV-IV, FE-CCOO-PV i FESP-UGT, en la Mesa Sectorial d’Educació, l’acord per a l’ampliació del permís de paternitat previst en l’acord de legislatura de la Mesa General de Negociació del personal funcionarial, estatutari i laboral de la Generalitat, del 9 de juny de 2016.

Aquesta modificació estableix que el permís de paternitat serà de sis setmanes per naixement, acollida o adopció d’un fill o filla. Podrà ser gaudit pel pare a partir de la data del naixement, de la decisió administrativa de guarda amb finalitats d’adopció o acollida, o de la resolució judicial per la qual es constituïsca l’adopció.

L’ampliació a sis setmanes del permís per paternitat implicarà, per garantir el bon funcionament dels centres docents, que el personal que s’aculla puga ser substituït, ja que es tracta de llocs d’atenció directa.

Aquesta mesura s’aplicarà una vegada es tinga l’informe favorable de la Direcció General de Pressupostos, i la Direcció General de Centres i Personal Docent emetrà una circular perquè les direccions territorials la posen en marxa.

tags


gestion de talento
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × three =

toalletes
neteja viaria
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol