40 anys fent valors Caixa popular

Educació convoca les proves d’accés per a cursar cicles de futbol, vela, mitja muntanya, alta muntanya, barrancs i escalada en ell complex educatiu de Xest

13/07/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat les proves d’accés de caràcter específic i determinat el calendari d’admissió i matriculació per a cursar els ensenyaments esportius de futbol, vela i mitja muntanya, alta muntanya, barrancs i escalada en el Centro Integrado Público de Formación Profesional Complejo Educativo (CIFP) de Cheste.

Es tracta de les proves per a accedir als cicles inicial i final de futbol; inicial, final i superior de vela; i inicial i final de mitja muntanya, alta muntanya, barrancs i escalada durant el curs 2016-2017.

El termini d’inscripció per a realitzar les proves d’accés serà del 18 al 22 de juliol, ambdós inclosos, i les sol·licituds s’entregaran en el CIFP de Cheste. El llistat provisional d’admesos es publicarà el 25 de juliol i el definitiu el 28 de juliol als taulers d’anuncis i en la web del CIPF Complejo Educativo de Cheste.

Quant al calendari de les proves, el dia 5 de setembre es realitzarà la de muntanya i escalada a la serra d’Aitana d’Alacant; el dia 9 de setembre tindrà lloc la prova de futbol al Complejo Educativo de Cheste, i els dies 10 i 11 de setembre es realitzarà la prova de vela a l’Escola Municipal de Vela de La Marina Real Juan Carlos I de València.

Estan exempts de realitzar les proves els qui acrediten la condició d’esportista d’alt nivell, d’alt rendiment o esportista d’elit, per a accedir als ensenyaments esportius en la modalitat o especialitat corresponent.

Els resultats de les proves seran publicats el dia 12 de setembre als taulers d’informació i la pàgina web del Complejo Educativo de Cheste i en el Centre Autoritzat d’Ensenyaments Esportius FEMECV (muntanya i escalada) i el Centre Autoritzat d’Ensenyaments Esportius FVCV (vela).

Finalment, el període de matriculació en el Complejo Educativo de Cheste serà únic per a tot l’alumnat i donarà començament el dia 19 de setembre, dia de començament de les classes, i finalitzarà el 23 de setembre.

tags
gva
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra