40 anys fent valors Caixa popular

Educació substitueix per primera vegada de forma immediata vacants per jubilació i altres motius a començament d’any

Foto: Ferbr1

Educació substitueix per primera vegada de forma immediata vacants per jubilació i altres motius a començament d’any
10/01/2017 -

El professorat jubilat a 30 de desembre serà substituït immediatament per primera vegada en la Història. Es tracta de 73 places, que fins ara eren adjudicades una vegada s’havia reiniciat el curs després de les vacances de Nadal.

Enguany, el professorat substitut té adjudicades les seues places el primer dia lectiu després de vacances. L’adjudicació es va produir el passat 5 de gener.

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha destacat que “en un any s’ha recuperat el 57% del professorat suprimit per les retallades de l’antic govern valencià, i amb aquestes adjudicacions continuem amb la nostra política que l’alumnat valencià tinga el professorat substitut a l’aula al més aviat possible”.

Es tracta de 34 vacants per jubilació en Educació Primària i 30 vacants en Educació Secundària, repartides en 15 de Primària i 15 de Secundària a les comarques d’Alacant; 2 de Primària i 2 de Secundària a les comarques de Castelló; i 17 de Primària i 13 de Secundària a les de València. A més, s’han cobert per altres incidències 5 vacants més en Educació Primària i 4 més en Educació Secundària; el total de l’adjudicació arriba a 73 vacants el 5 de gener.

Educació continua amb la seua política de millorar el funcionament de les incidències per baixes. Amb les mesures adoptades en el curs 2015-2016 es va aconseguir passar les substitucions dels 20 dies als 10 de mitjana, que va tindre com a resultat que treballaren 1.200 docents substituts més que en cursos anteriors.

tags


gestion de talento
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × three =

toalletes
neteja viaria
navidad 2017
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol
fireta de nadal quart de poblet