Educació convoca les proves d’accés als cicles inicials d’Atletisme, Bussege Esportiu, Salvament i Socorrisme, Bàsquet i Futbol

Foto: Ferbr1

Educació convoca les proves d’accés als cicles inicials d’Atletisme, Bussege Esportiu, Salvament i Socorrisme, Bàsquet i Futbol
25/08/2016 -

La conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport ha convocat les proves de caràcter específic per a l’accés als cicles inicials d’Atletisme, Bussege Esportiu amb Escafandre Autònom, Salvament i Socorrisme, Bàsquet i Futbol per al curs 2016-17. Així mateix s’ha publicat en el DOCV el calendari i el procediment per a l’admissió i matriculació en aquestes titulacions esportives que s’implanten per primera vegada.

Les inscripcions per a realitzar les proves hauran de presentar-se entre l’1 i el 13 de setembre en els centres educatius on s’implantaran aquests estudis. En concret per a Salvament i Socorrisme les sol·licituds es presentaran en l’IES Guadassuar, Atletisme en l’IES María Enrique de Gandia, Bàsquet en l’IES Miquel Peris i Segarra de Castelló, Bussege en l’IES Historiador Chabás de Denia, i Futbol en l’IES 8 de Març d’Alacant.

Quant al període de realització de les proves d’accés serà entre el 20 i el 27 de setembre, encara que la data exacta de cada prova, el lloc de realització i l’horari serà comunicada pel centre que imparteix l’ensenyament corresponent.

El període de sol·licitud d’admissió, una vegada superades les proves, serà únic per a l’alumnat de totes les modalitats esportives i tindrà lloc entre el 3 i el 7 d’octubre. El consell escolar de cada centre serà l’òrgan que decidisca l’admissió dels sol·licitants i publicarà el 10 d’octubre la llista provisional d’admesos i no admesos en el tauló d’informació i en la pàgina web del centre.

Els interessats tindran un termini de tres dies hàbils per a reclamar i transcorregut aqueix termini la llista definitiva serà exposada en els mateixos taulons i en la web en el termini màxim de 48 hores. Finalment, el període de matriculació serà entre el 17 i el 28 d’octubre.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra