Educació concedeix ajudes a 319 centres educatius per a la realització de projectes d’investigació i innovació en centres docents

Foto: Ferbr1

Educació concedeix ajudes a 319 centres educatius per a la realització de projectes d’investigació i innovació en centres docents
04/12/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha resolt concedir 1.090.000 euros en ajudes econòmiques per als centres educatius a fi de recolzar la realització de projectes d’investigació i innovació educativa sobre el desenvolupament dels currículums desenvolupats en el curs 2015-2016 o que s’hagen de dur a terme durant el curs 2016-2017.

En concret, són 319 els centres públics sostinguts amb fons públics seleccionats que rebran aquesta dotació d’1.090.000 euros. Del total de centres, 171 pertanyen a les comarques de València, 113 a les d’Alacant i 35 a les de Castelló. Per tipus de centre, 165 són centres d’Infantil i Primària, 144 Instituts de Secundària i FP, 9 centres d’Educació Especial i 1 de música.

Aquestes ajudes tenen com a objectiu donar suport als equips docents en l’elaboració de projectes d’investigació i innovació, estimular l’elaboració de materials didàctics adequats a la realitat socioeducativa dels centres i incentivar el desenvolupament d’experiències educatives que, pel seu caràcter exemplar, puguen ser un suport per a altres centres i un estímul en la millora contínua de la pràctica educativa.

Es pretén igualment promoure propostes innovadores i d’investigació educativa que, a partir de la pràctica docent i de les sinergies de la comunitat educativa, contribuïsquen a resoldre els reptes educatius i passen a ser noves formes de fer, ser i estar a l’escola; així com crear les condicions per a promoure transformacions curriculars i d’organització creatives i flexibles.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra