caixa popular

Eduardo Zaplana, investigat en l'Operació Lezo

L’expresident de la Generalitat Valenciana és una de les últimes persones investigades en esta nova operació

Eduardo Zaplana, investigat en l'Operació Lezo

El jutge de l’Operació Lezo ha sol·licitat este mateix matí investigar a Eduardo Zaplana qui va ser president de la Generalitat Valenciana. Eloy Velasco ha inclòs en la llista d’investigats a la figura de Zaplana. Precisament el mateix Zaplana va desmentir dissabte passat cap relació mercantil amb González.

En concret, en una de les escoltes telefòniques, l’expresident de Madrid Ignacio González proposa al valencià Zaplana “muntar una estructura financera”. De la mateixa manera, el jutge Velasco ha considerat citar-ho i imputar a Eduardo Zaplana per les presumptes gestions que van fer amb l’empresari Conrado Rodríguez.

Eduardo Zaplana va ser president de la Generalitat Valenciana des del 3 de Juliol de 1995 fins al 10 de Juliol del 2002. Posteriorment, Zaplana va ser Ministre de Treball i posteriorment, portaveu del Govern. Després de la seua carrera política, Zaplana va passar al sector privat com a Secretari General de Telefónica.

Sens dubte una de les figures més rellevants de l’era del PP de les majories absolutes és Eduardo Zaplana juntament amb Rita Barberá o Camps. La seua carrera meteòrica i els seus projectes faraònics com Terra Mítica van ser solament alguns dels trets de la figura de Zaplana. De moment no hi ha cap providència però s’està demanant nombrosa documentació per a valorar cridar a declarar a Zaplana.

L’Operació Lezo ja porta en aquests moments 60 investigats i sens dubte tot apunta a una de les operacions més complexes dels últims temps. Seguirem atents a qualsevol informació rellevant.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − un =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig