Ecotur converteix la passió per la cuina en professió

L’escola imparteix un grau mitjà i dos superiors d’aquesta especialitat

Ecotur converteix la passió per la cuina en professió

Hotel Escola Ecotur és un centre privat de Formació Professional en l’especialitat d’Hostaleria i Turisme, reconegut per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Ecotur imparteix els cicles d’FP de “GM de Tècnic en Cuina i Gastronomia”, “GS en Adreça en Cuina” i “GS en Direcció i gestió d’Allotjaments Turístics”.

Per als pròxims cursos escolars i fins a l’any 2025 compta amb un acord de col·laboració amb l’HOTEL OLYMPIA – ALBORAIA, referent d’oci i gastronomia en la zona nord de València.

L’amplitud de les seues sales d’estudi, i sobretot l’excel·lència en les seues instal·lacions de Cuina i Pastisseria, a més de gran taller de bugaderia i diferents aules polivalents, fan de l’Hotel Olympia un marc únic on poder formar professionals del sector gastronòmic-hoteler. I tot açò basat en una aposta clara pel contacte directe entre el món de l’educació i el món laboral.

Es tracta d’un model d’ensenyament innovador integrat per Xefs de prestigi i en el qual s’enfoca la Formació Professional com a preparació de l’alumne per al trànsit des de la seua etapa formativa al mercat de treball. La clau del seu èxit és un ús abundant de matèria primera per a cuinar, instal·lacions i maquinària d’última generació i un programa de pràctiques formatives molt ambiciós en Hotels 4 i 5* i Restaurants amb Estel Michelin.

Hui dia ja han eixit de les cuines de ECOTUR la primera promoció de cuiners titulats bé amb un grau mitjà o bé amb un grau superior.

Poden sentir-se orgullosos de l’aconseguit. Tots els alumnes que han finalitzat els seus estudis en ECOTUR es troben inserits en el món laboral o han decidit seguir formant-se en una F.P. de grau superior. Podem afirmar que ECOTUR ha aconseguit un 100% d’ocupabilitat.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =