caixa popular

Dues medalles de bronze per a la Comunitat en el Cto. d'Espanya

Dues medalles de bronze per a la Comunitat en el Cto. d'Espanya
09/01/2017 -

La Comunitat Valenciana ha tancat la seua participació en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb dues medalles de bronze, un quart lloc i un sisé, balanç que la situa en aquesta edició en la segona posició del rànquing general de comunitats autònomes empatada amb Andalusia i només per darrere de Catalunya.

La primera alegria va arribar molt primerenc de la mà de la selecció Infantil Masculina, que va guanyar a Castilla León per 58-71. Un parcial de 6-24 en el segon quart va catapultar als xics de Xavi Albert cap a un meritori triomf.

A continuació van ser les xiques de la selecció Infantil Femenina les que van aconseguir un merescut premi a un gran Campionat, superant a Aragó per 75-50 gràcies a una extraordinària segona meitat.

La selecció Cadet Masculina també ha competit per la medalla de bronze, però si escau no ha pogut arredonir la jornada amb un triomf. Aragó va ser el botxí dels xics de la Comunitat, que van caure derrotats per 71-59.

La selecció Cadet Femenina, per la seua banda, ha finalitzat en la sisena posició després de perdre en el seu partit pel 5º lloc davant Aragó (69-67).

A més de la gran actuació que han tingut les seleccions de la Comunitat en aquest Campionat, cal destacar també el nivell mostrat pels àrbitres de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV). Després de dirigir quatre semifinals de categoria Especial, han sigut designats per a arbitrar fins a tres finals. Concretament, Dani Cervantes ha dirigit la final en Infantil Femení Especial, Dani Domínguez la final Cadet Masculí Preferent i María Cortés la final Infantil Femení Preferent.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou