Dos mil persones visiten l’IgualmentFest

Dos mil persones visiten l’IgualmentFest

El diumenge van passar 2.000 persones per la plaça de l’Ajuntament de València per participar de les activitats de l’IgualmentFest. Una jornada organitzada per la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València que va unir diverses manifestacions artístiques, associacions i institucions amb l’objectiu comú de potenciar la igualtat de gènere.

“Estem molt satisfets per la presència de més de 17 associacions i entitats que treballen activament en favor de la igualtat entre homes i dones. A més, la jornada va comptar amb actuacions musicals, teatre, clown, poesia, dansa, contacontes, tertúlies i tallers infantils amb un missatge en comú: la igualtat de gènere i l’eliminació de la violència de gènere a través de l’educació i la conscienciació”, ha dit Isabel Lozano, regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Una jornada participativa enfocada a tots els públics que va comptar amb gran participació de famílies que van interessar-se per com funciona la unitat gamma de la Policia Local de València, o que van assistir als concerts programats durant la jornada.

Lozano ha comentat que “l’educació en igualtat és una qüestió que ens afecta a totes les persones i per este motiu ens hem d’implicar totes i tots, no sols per millorar la situació sinó per valorar l’esforç que s’està fent i el bon camí ja recorregut”.

tags

Valencia en Blanc i Negre

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =