caixa popular

Diversió i aprenentatge en l’Escola d’Estiu

Diversió i aprenentatge en l’Escola d’Estiu
19/07/2016 -

Divendres que ve finalitzen els Escoles d’Estiu de Torrent dirigida a xiquets i xiquetes d’Educació Infantil, Primària i a joves d’entre 3 i 20 anys d’Educació Especial. Durant aquest període, els més petits estan aprés i es diverteixen amb activitats com a treballs manuals, cuina, dansa, teatre, lectura, jocs tradicionals, jocs creatius, activitats aquàtiques i excursions, totes elles dirigides i coordinades per monitors especialitzats.

Aquest dilluns s’han apropat a les instal·lacions del CEIP Sant Pascual i del CEE L’Encarnació l’alcalde Jesús Ros al costat de la regidora d’Educació, Patricia Sáez, els qui han volgut saludar als monitors i alumnes abans de finalitzar les activitats.

La regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha volgut valorar el que suposa l’Escola d’Estiu per a moltes famílies torrentines i de localitats de la comarca: “Durant aquest període estival donem alternatives d’oci i educació a moltes famílies, amb les quals a més poden conciliar la vida familiar i laboral. Oferim als nens i nenes la possibilitat de tenir un estiu en el qual la diversió i l’educació van de la mà”

L’Escola d’Estiu per a Infantil i Primària tenen lloc en les instal·lacions dels CEIP Sant Pascual, Federico Maicas i El Vaig moldre mentre que els alumnes d’Educació Especial gaudeixen d’aquests dies en el CEE L’Encarnació.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig