Diversió i aprenentatge en l’Escola d’Estiu

Diversió i aprenentatge en l’Escola d’Estiu
19/07/2016 -

Divendres que ve finalitzen els Escoles d’Estiu de Torrent dirigida a xiquets i xiquetes d’Educació Infantil, Primària i a joves d’entre 3 i 20 anys d’Educació Especial. Durant aquest període, els més petits estan aprés i es diverteixen amb activitats com a treballs manuals, cuina, dansa, teatre, lectura, jocs tradicionals, jocs creatius, activitats aquàtiques i excursions, totes elles dirigides i coordinades per monitors especialitzats.

Aquest dilluns s’han apropat a les instal·lacions del CEIP Sant Pascual i del CEE L’Encarnació l’alcalde Jesús Ros al costat de la regidora d’Educació, Patricia Sáez, els qui han volgut saludar als monitors i alumnes abans de finalitzar les activitats.

La regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha volgut valorar el que suposa l’Escola d’Estiu per a moltes famílies torrentines i de localitats de la comarca: “Durant aquest període estival donem alternatives d’oci i educació a moltes famílies, amb les quals a més poden conciliar la vida familiar i laboral. Oferim als nens i nenes la possibilitat de tenir un estiu en el qual la diversió i l’educació van de la mà”

L’Escola d’Estiu per a Infantil i Primària tenen lloc en les instal·lacions dels CEIP Sant Pascual, Federico Maicas i El Vaig moldre mentre que els alumnes d’Educació Especial gaudeixen d’aquests dies en el CEE L’Encarnació.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra