40 anys fent valors Caixa popular

Divalterra i la Secretaria Autonòmica d’Ocupació col·laboraran per a crear llocs de treball

Divalterra i la Secretaria Autonòmica d’Ocupació col·laboraran per a crear llocs de treball
05/11/2016 -

La vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, i el secretari autonòmic d’Ocupació i director general del SERVEF, Enric Nomdedéu, han acordat avaluar la xarxa d’Agents de Desenvolupament Local (ADL) a través de Divalterra, empresa pública de l’ens, que realitzarà un mapatge per a identificar les necessitats dels municipis.

La vicepresidenta ha assenyalat que aquesta col·laboració segueix la filosofia de “rescatar persones” en matèria d’ocupació i a més mostra una sintonia de treball entre la Diputació i la Conselleria d’Economia.

El mapatge d’Agents de Desenvolupament Local permetrà situar la seua distribució en els municipis i comarques valencianes i identificar les necessitats que puguen tenir els mateixos, una iniciativa que fins ara no s’havia dut a terme i els resultats de la qual es posaran a la disposició del SERVEF.

A més, Nomdedéu ha destacat que una vegada valorada la situació de les poblacions respecte als Agents de Desenvolupament Local, la Secretaria Autonòmica d’Ocupació facilitarà els recursos necessaris perquè la xarxa arribe a tots els municipis i comarques.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra