caixa popular

Disturbis, tensió i agressions feixistes en la manifestació de València del 9 d'Octubre

Disturbis, tensió i agressions feixistes en la manifestació de València del 9 d'Octubre
09/10/2017 -

Aquesta mateixa vesprada la Comissió del 9 d’Octubre formada per entitats i partits d’esquerres han organitzat una manifestació en la ciutat de València del 9 d’Octubre sota el lema, “Sí al Valencià“. Paral·lelament a aquesta, una altra convocada per partits independentistes i pel dret a decidir han convocat una altra que coincidia en hora i en lloc i sota el lema “és l’únic camí”. En la Plaça de Sant Agustín han coincidit amb una altra concentració d’ultres feixistes i ens fem ressò precisament de les diferents denúncies de Endavant a través de les seues xarxes socials sobre agressions i insults de l’extrema dreta, un grup de 150 persones amb banderes.

Aquestes són algunes de les reaccions que arrepleguem a través de les xarxes socials. Recordem que aquest matí en la Processó Cívica també s’han viscut alguns crits per part d’un col·lectiu d’ultres feixistes. No obstant això l’alcalde de València, Joan Ribó, no ha volgut donar-li més importància i ha destacat la normalitat de la Processó Cívica.

https://twitter.com/Miquel_R/status/917430399768416256

Els grups d’ultres s’han concentrat sense autorització per a increpar i atacar als manifestants. Màxima tensió que ha provocat que les diferents forces de seguretat hagen de controlar-los. S’han produït múltiples agressions, insults i sens dubte moments molt tibants. Ampliem la informació en aquesta crònica.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + divuit =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou