Dispositiu especial amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

Dispositiu especial amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

Amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat, els pròxims dies 16 al 23, el Centre de Gestió de Trànsit hi ha establit un dispositiu especial dirigit a garantir la convivència de vianants i conductors de qualsevol tipus de vehicles i el correcte desenvolupament de les activitats i propostes programades en el marc d’aquesta iniciativa de sensibilització.

La primera de les activitats previstes amb afecció al trànsit de persones i vehicles serà la Fira de la Mobilitat, que se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament durant el pròxim cap de setmana, els dies 16 i 17 de setembre.

Durant la jornada del dissabte 16, el pas de vehicles per la plaça de l’Ajuntament presentarà restriccions al trànsit rodat. Per al desenvolupament de les activitats s’utilitzaran dues zones i es deixarà lliure l’accés a la circulació pel carrer de la Sang per a poder mantindre la desviació establida amb motiu de les obres que s’estan duent a terme al carrer de Sant Vicent Màrtir. Durant aquesta jornada, les restriccions seran efectives d’11:00 a 14:30 i de 17:00 a 20:30 hores.

Al terme de les activitats, i per a poder efectuar el desmuntatge de les instal·lacions de la Fira, sítia davant de l’edifici consistorial, es tallarà el trànsit fins a les 12:00 hores aproximadament del dilluns 18. La zona localitzada davant de l’estàtua de Vinatea es tallarà al trànsit des de les 16:00 hores del divendres i serà ocupada fins a la finalització del desmuntatge el diumenge 17 a la nit.

Per la seua banda, durant la jornada del diumenge 17, es restringirà l’accés al carrer de la Sang, entre les 09:00 i les 20:00 hores, segons el protocol de l’últim diumenge de mes, ja aplicat el 27 d’agost (que va coincidir amb les obres del carrer Sant Vicent Màrtir).

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 2 =