Gaudeix de tota la programació del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2016

Una gran varietat de projeccions audiovisuals molt interessants en diferents punts de la ciutat

Guardar

acicom.org
acicom.org

Fins al pròxim 23 de novembre, encara pots gaudir de tota la programació que t'ofereix el Festival Cinema Ciutadà Compromés, organitzat per l'associació ACICOM.

Aquesta associació cívica, que va sorgir l'any 2009, treballa per a millorar el que ells criden, dieta mediàtica, en el nostre àmbit geogràfic. Per a açò, ACICOM, que està reconeguda com una associació de consumidors, treballa no solament en els drets relacionats amb la comunicació, com la llibertat d'expressió o el dret a la informació, sinó també per a reduir la bretxa que impedeix que un gran nombre de persones puga accedir, de manera igualitària, a la informació.

Per tot això, ACICOM realitza diferents iniciatives per a generar pensament, debats, opinions i sinergies amb la ciutadania valenciana.

Seguint en aquesta línia, aquesta associació ha plantejat una programació molt interessant per a aquest festival de cinema. I perquè no et perdes gens, València Extra t'informa de tots els actes d'aquesta setmana:

Dijous, dia 17

20:00 hores en Aragó Cinema en la Av. del Port 1.  Projectarem, el documental del mes, fora de concurs, “La teoria Sueca de l’amor”. El documental serà presentat per Menchu de la Cooperativa Cinema Aragó, Jose Ignacio Pastor, Director del Festival CCC 2016, Manuel Rodríguez, sociòleg, professor de la Universitat de València i Jerónimo Bellido, Psicòleg Clínic i Sexòleg, Director del Instituto Wilhelm Reich Europa. Centro de Psicoterapia Emocional de Integración Cuerpo-Mente.

Al finalitzar el documental tindrà lloc un col·loqui.

Divendres, dia 18

18:30 hores en l’Associació Veïnal i Cultural de 3 Forques, en Av. Tres Forques 98. Una sessió dedicada a la corrupció amb la projecció de 2 audiovisuals “El coste de los Fraudes Docentes” i “Briefing”, amb una ampla participació per a la presentació i debat posterior: Carlos Martínez i Carles López Cerezuela responsables dels audiovisuals, Gerardo Gandia, expert docent, Antonio Estañ, diputat Corts Valencianes per Podem, Juan Francisco Maroto, Coordinador Relac. Inst. AFOREN, Antonio Guillamón, Diputat Portaveu Grup Socialista Comissió Especial d’Ocupació de les Corts Espanyoles. Juan Ignacio Moreno, advocat impulsor operació OpEuribor i Democràcia 4.0 Grup Parlamentari Podemos Andalucia i Rafael Maurí, Vicepresident Observatori Ciutadà Contra la Corrupció.

19:30 hores al Col·legi Major Rector Peset, una activitat complementària del Festival. Els amics de Eina Cultural presenten el llibre, fet gràcies al micromecenatge de la ciutadania: València al detall. Particparan Tomás Gorria i Tono Giménez, autors del llibre i els col·laboradors Vicent Molins i Sonia Rayos

Dissabte , dia 19

12:00 hores al MUVIM, una altra activitat complementària i ciutadana. Mesa rodona sobre Corrupció, política i periodisme. Participen el periodista valencià Sergi Castillo, acompanyat de Mamen Mendizábal i Jose Maria Izquierdo, moderats per Sergi Pitarch, President Unió de Periodistes i es presenta el llibre “Yonkis del dinero, las diez grandes historias de la corrupción valenciana” editat per Lectio

Diumenge, dia 20

18:30 hores  en El Ventanal, C/ Fra Pere Vives 13-15, audiovisuals de Migracions i Refugiats: “En la salida nos vemos”, “HelloMarhaba”i “L´any deu. L’emigració de la Vall d´Albaida a l´Argentina”. Comptarem amb la presència d'Emili Martínez (director) i Javier Vilalta per part de Hello- Marhaba i de Casimir Romero (director) i Lluís Pérez (productor) de L´Any d´deu. L´emigració de la Vall d´Albaida.

Destacats