Concurs perquè els veïns voten el disseny de la Falla Municipal

Concurs perquè els veïns voten el disseny de la Falla Municipal

L’Ajuntament de Paterna, amb la col·laboració de la Junta Local Fallera, ha obert un concurs públic perquè siguen els veïns i veïnes els encarregats de triar les escultures falleres que presidiran la plaça de l’Ajuntament durant les pròximes falles 2018.

A través d’una campanya en el facebook municipal de ViuPaterna, els paterners podran triar, a través dels botons “me gusta” i “me encanta” amb el que compte la xarxa social, el disseny tant del monument de la falla infantil com el de la falla major.

La Tinent-Alcalde Eva Pérez ha agraït públicament la col·laboració i suport de la Junta Local Fallera en aquesta iniciativa i ha explicat que “la falla municipal representa a tots els paterners i paterneres i per això volíem que foren ells els que triaren els dissenys de les falles de l’any que ve, promovent una major participació de la ciutadania en les festes”.

Quant a les eleccions proposades, l’artista faller José Campillo ha sigut l’encarregat de dissenyar els esbossos de la falla infantil. El primer titulat “El Mago de Oz”, recrea el món de Dorothy i els seus inseparables companys a la cerca del Gran Mag, i el segon monument està basat en les aventures dels protagonistes de la pel·lícula infantil “Madagascar”.

Quant a la falla major, els artistes fallers David i Paco junt amb Pau Jota Carrascosa, encarregat del disseny 3D, han presentat la “Batfalla”, en la que es representen els personatges principals dels còmics de Batman i “El soldadito de plomo”, un disseny inspirat en el conegut conte del danés Hans Christian Andersen.

El termini per a votar les diferents opcions finalitzarà el pròxim 1 de juny i els resultats es comunicaran les xarxes socials i en la pàgina web de l’Ajuntament.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dos =