caixa popular

La mítica discoteca Arabesco es convertirà en un centre comercial

Està previst que es tornen a obrir les seues portes a la fi d’enguany

La mítica discoteca Arabesco es convertirà en un centre comercial
21/04/2017 -

La mítica discoteca dels anys 90 ‘Arabesco‘, situada en la carretera d’Ademús, està sent derrocada per a convertir-se en un nou centre comercial. Des que tancara les seues portes l’any 2007, després de passar a cridar-se ‘Queen’ i ‘Space’, aquest local ha estat abandonat durant molts anys.

Ja en 2014, l’Ajuntament de San Antonio de Benagéber va traure a subhasta pública, per valor de 3,3 milions d’euros, aquests terrenys, a causa dels deutes que l’empresa gestora d’aquesta instal·lació d’oci mantenia amb el consistori.

Tres anys després, el solar de l’antiga discoteca ‘Arabesco’, que té una superfície de 2.953 metres quadrats edificats, i altres 6.833 metres quadrats que es destinaven a aparcament i accessos, albergarà un nou centre comercial, que disposarà d’un restaurant de menjar ràpid, i una gran superfície d’alimentació.

La part del supermercat pertanyerà a la cadena ‘Family Cash’, una empresa valenciana que ja compta amb establiments a Xàtiva, Torrent, Ontinyent, Museros i l’Alqueria de la Comtessa. Aquest espai comercialitzarà productes d’alimentació, però també tindrà seccions d’articles de basar, que abastarà des de parament, jardí, ferreteria o electricitat, fins a joguets, papereria, tèxtil o productes per al cotxe.

Està previst que la nova construcció, que haurà de respectar l’altura, òbriga les seues portes a la fi d’enguany, o principis de l’any que ve. Això suposa, a més, la creació de mig centenar de nous llocs de treball, així com la creació d’ocupacions indirectes temporals, relacionats amb l’enderrocament i la construcció del centre comercial.


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − nou =

oceanografic aniversario
mas mislata