“Dinamitza’t”, un nou pla d’ocupació d’IDEA

“Dinamitza’t”, un nou pla d’ocupació d’IDEA
03/02/2017 -

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, a través d’IDEA, ha posat en marxa un nou pla d’ocupació: “Dinamitza’t”, que permetrà contractar 11 persones desocupades durant 4 mesos en les pròximes setmanes amb una inversió de 74.647 euros. L’Ajuntament s’ha acollit al Pla d’Ocupació de la Diputació de València per poder portar-lo a terme.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Ivan Martínez: “estem fent tots els esforços possibles per a poder optar a les diverses subvencions de totes les administracions per poder realitzar plans d’ocupació. En aquest cas, el pla d’ocupació ‘Dinamitza’t’ pretén completar els contractes fins a 6 mesos de les últimes persones que entraren de la borsa del Pla Famílies, en aquest cas orientat als majors de 45 anys. Cal recordar que en l’últim any s’ha contractat a 70 persones que tenien tots els membres de la seua família a l’atur, i aquest pla pretén completar una contractació que permeta accedir a ajudes d’atur a aquests treballadors i donar-los oportunitats de formació i inserció laboral.”

Amb aquest pla l’Ajuntament destinarà 11 treballadores i treballadors a diversos serveis d’utilitat col·lectiva, com el manteniment del patrimoni municipal i espais públics. Si bé la Diputació estableix un mínim de tres mesos, l’Ajuntament els ha ampliat a 4 per poder cobrir les necessitats socials de les persones del Pla Famílies.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra