caixa popular

D'exquisits delits en La Barberia

Amb el seu tracte familiar, José Sanchez fa les delícies de la seua clientela

D'exquisits delits en La Barberia

Qualitat i bon gust és el que un pot trobar-se en creuar les portes de la Barberia. Este cèntric local d’Alcàsser (C/Vicente Marí, núm. 6) atorga al client la condició de família en el tracte doncs l’amabilitat i la exquisitat són segell de la casa. “Fa 17 anys que estic en el món de l’hostaleria. Vaig començar els caps de setmana però a poc a poc em va agradar este món i vaig decidir que volia que esta fóra la meua vida. Des de fa 4 anys vaig acceptar el repte de portar el meu propi local i al final vaig escollir La Barberia. Ja havia treballat en este local, és molt cèntric, m’agradava el local. Abans era una cafeteria i a poc a poc aconseguim canviar la tendència i fer-ho un bar perquè era una cosa que la clientela ens estava demanant”, explica José Sánchez, propietari del local, qui afegeix que “el tracte que dispensem és totalment familiar, el menjar i el servei són bons. L’ambient és agradable i hem aconseguit que els nostres clients se senten tan còmodes com en la seua pròpia casa”.

img_3683img_3804No solament el tracte que José i el seu equip donen al comensal és el que crida l’atenció de la Barberia. L’exquisitat amb la qual estan presentats els plats diu molt perquè l’ésser humà menja abans amb els ulls que amb la boca. Entre les especialitats de la casa estan diverses combinacions amb carn de bou, amanides vàries i diversos productes selectes i de temporada. “Sense menysprear a ningú, no tenim el típic dels bars del poble. Tenim una línia més alta de productes selectes. No són cars i hem aconseguit que quan la gent pense a anar a sopar pense en La Barberia. Ací no trobaran el típic. En la nostra carta es poden provar unes croquetes de cecina, croquetes de cérvol, llagostí cruixent, amanida temperada de bolets i carxofes, amanida de quatre formatges… entre l’últim que hem incorporat està l’entrecot de bou”, assenyala el propietari qui també indica que “com a especialitats ara mateix tenim la carn de bou. Per exemple, l’entrepà de la casa està fet amb carn de bou amb formatge guarit i tomaca seca”.

En els quatre anys que porta José Sánchez regentant el local ha anat evolucionant dia a dia. De la cafeteria que el va agafar al local que ara mateix es pot gaudir han canviat moltes coses i més que canviaran doncs José està pensant a fer alguna que una altra reforma amb la finalitat d’aconseguir un local molt més acollidor i encantador.

img_3650“Quan jo em vaig fer càrrec del local era una cafeteria amb un horari més reduït. A poc a poc la gent va ser demanant més doncs venia a fer-se la ‘picaeta’ i o bé et vaig demanar a si li podies posar alguna cosa per a menjar o si era a la vesprada ja aprofitaven i s’anaven sopats. Açò va fer que em plantejara evolucionar, així que vaig crear i vaig ampliar la carta i la gent va respondre molt bé al canvi de cafeteria al bar. La clientela va ser la que ens va donar motiu a ampliar el negoci dins de les possibilitats que el local ens brindava”, argumenta José.

Tal és l’èxit de la Barberia que per a este mes de desembre i gener han preparat una carta especial per a ‘Nadal’. Diversos menús seran els que el client podrà degustar a un preu més que raonable. Les diferents opcions es podran gaudir al llarg d’este mes de desembre i gener. Sopars d’empresa, grups d’amics o les celebracions familiars tenen en La Barberia un aliat per a estes festes.

 

img_3660  img_3732  img_3803semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =