caixa popular

El debut agredolç de Dani Parejo amb la Selecció Espanyola

El capità del Valencia solament ha disputat 8 minuts en dos partits amistosos amb la Roja i veu com perilla la seua presència al Mundial

El debut agredolç de Dani Parejo amb la Selecció Espanyola
29/03/2018 -

Res es parla del discret debut de Dani Parejo amb la Selecció Espanyola. I menys encara haurà vist Julen Lopetegui en el capità del València CF al seu debut amb l’absoluta nacional. Què va a veure si solament li ha donat vuit minuts en dos partits? Injust, perquè el seleccionador nacional havia aprofitat l’aturada i la possibilitat de disputar dos amistosos –poc amistosos per l’entitat dels rivals- preparatoris per al Mundial de Rússia del pròxim estiu per a portar-se a cares noves a la concentració i examinar-les. Però ha acabat jugant amb els seus homes de confiança més habituals i deixant per als nous els minuts finals. Va ser el cas de Rodri Hernández, el futbolista del Villarreal que va debutar davant Alemanya, o del lateral Marcos Alonso, que va fer el propi davant Argentina. Parejo seria el tercer futbolista a debutar en aquesta concentració i el dotzè jugador al que Lopetegui li dóna l’oportunitat amb la samarreta de la Roja.
I en el cas del jove talent del Villarreal es pot entendre la seua entrada en el 81. Canvi de futur. Minuts per a premiar una progressió que promet. No anirà al Mundial, però tindrà més oportunitats en el futur. Els casos de Marcos Alonso, que va entrar en el 78 substituint a Jordi Alba, i de Dani Parejo amb 27 i 28 anys respectivament són ben diferents. Jugadors que ja han demostrat el que valen i que ja han arribat al seu cim quant a la maduresa futbolística es refereix.

El capità del Valencia solament ha jugat vuit minuts en dos partits amistosos

Dani Parejo va entrar en el minut 81 amb un resultat engruixat asseient a Thiago com faria Rodri davant Alemanya. El 6-1 donava una tranquil·litat a Lopetegui suficient com perquè haguera entrat molt abans. Espanya ja guanyava 3-1 en el minut 50. El de Coslada, a 8 minuts amb cotxe del Wanda on es va jugar el partit, va poder vestir els seus primers, i qui sap si únics minuts, amb la samarreta de la Roja propet de casa en un partit al que van poder desplaçar-se còmodament molts dels seus familiars.
Amb intencions o sense elles, Lopetegui va deixar clar que Parejo ha anat amb la selecció per a cobrir una baixa i que no compta amb ell. Ha deixat fora a uns altres com Illarramendi, que venia acumulant unes quantes convocatòries, però davant té a altres jugadors com Thiago o Busquets (que no va acudir a la concentració) que són insubstituïbles per al tècnic, al que no li va tremolar el pols per a deixar com descart al capità del Valencia en l’amistós contra Alemanya.
“Era el moment propici perquè vingueren Marcos i Dani Parejo. Per estat de forma, per situacions i context de jugadors en aqueixa posició. Així tenim una informació més directa”, va dir Lopetegui en la roda de premsa que va protagonitzar en donar a conèixer la llista de seleccionats. No obstant açò, amb els seus actes s’ha enxampat les mans. Vuit tristos minuts de 180 totals en dos amistosos. Parejo mereixia una oportunitat digna.

tags


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 17 =