40 anys fent valors Caixa popular

Dansa amb dolçaina i tabal en llocs emblemàtics de València per a promoure el folklore valencià

Dansa amb dolçaina i tabal en llocs emblemàtics de València per a promoure el folklore valencià
16/10/2016 -

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha presentat este divendres el programa d’actuacions de grups de dansa amb dolçaina i tabal, en llocs emblemàtics de la nostra ciutat, amb el qual esta delegació vol contribuir a “donar a conéixer el nostre passat, per a deixar constància de la importància de les nostres tradicions i del nostre folklore al turisme de la ciutat, però, també, als veïns i veïnes”.

Per a esta iniciativa, s’ha comptat amb la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana que aportarà grups de dansa amb dolçainers, abillats amb la indumentària valenciana que presentaran els seus balls a la ciutat. Els llocs que albergaran estos balls seran la plaça de l’Ajuntament, la plaça del Mercat, la plaça de la Reina i l’esplanada de la Ciutat de les Ciències, vora el Museu de les Ciències Príncep Felipe.

“Es tracta d’espais que configuren el nostre patrimoni cultural i que volem posar en valor”, ha ressaltat Gómez, la qual ha precisat que les actuacions tindran lloc els dissabtes i els diumenges al matí, des del dia 15 d’octubre fins al dia 4 de desembre. D’esta manera, hui dissabte han començat els balls a les 11.00 h en la plaça de l’Ajuntament i a les 13.00 en la plaça de la Reina. Este diumenge actuaran a les 12.00 h i a les 13.00h en la Ciutat de les Ciències.

Amb caràcter general, les actuacions seran els dissabtes, a les 11.00 h, en la plaça del Mercat, a les 12.00 h en la plaça de l’Ajuntament i a les 13.00 h en la plaça de la Reina; diumenges a les 13.00 h en la Ciutat de les Ciències. Això no obstant, en funció dels esdeveniments que es desenvolupen en la plaça de l’Ajuntament, es variarà l’itinerari i es publicitarà.

Amb esta iniciativa, la Delegació de Turisme “reforça la important labor de promoció turística que contribuïx a donar a conéixer la nostra ciutat, les seues festes i tradicions”, ha asseverat. Sandra Gómez ha apuntat que, en esta línia, continuarà desenvolupant accions destinades a “promoure, difondre i fomentar activitats turístiques d’interés que permeten millorar el posicionament de la nostra oferta turística, generar riquesa i millorar els servicis als nostres veïns i veïnes”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra