L’Ajuntament d’Alfafar organitza cursos de manipulació d’aliments

El curs s’organitza tots els mesos de l’any a excepció de juliol i agost. A més, és obligatori per a totes aquelles persones que manipulen aliments o estan en contacte amb ells

Ajuntament d'Alfafar

L’Ajuntament d’Alfafar organitza cursos de manipulació d’aliments
24/01/2017 -

Des de la regidoria de Sanitat i Consum de l’Ajuntament d’Alfafar s’engega, un any més, el curs de manipulació d’aliments accessible a totes aquelles persones empadronades en el municipi.

El primer curs de l’any tindrà lloc el dilluns 30 de gener en el Saló de Plens de l’Ajuntament de 16.30 h a 19.00 h.

Les i els interessats a rebre esta formació poden apuntar-se en el Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) del barri Orba, i en el SAC de l’Ajuntament d’Alfafar.

El curs de manipulació d’aliments és una formació obligatòria per a totes aquelles persones que manipulen aliments o estan en contacte amb ells. Es tracta d’un curs que la regidoria de Sanitat i Consum organitza tots els mesos, a excepció dels mesos de juliol i agost.

Són molts els requisits que ha de complir un manipulador o manipuladora d’aliments per a realitzar el seu treball correctament i garantir la salut de les i els consumidors, però d’entre tots destaca la importància de rebre una correcta formació en la manipulació d’aliments i la seguretat alimentària.

En este curs es tracten diferents temes essencials relacionats amb la seguretat alimentària: la qualitat dels aliments, la manipulació higiènica, l’alteració dels aliments per possibles causes físiques, químiques i biològiques, higiene personal, manipulació higiènica, l’etiquetatge dels productes…etc.

L’objectiu del curs és que a poc a poc es vagen tenint una sèrie de bons hàbits que asseguren el bon tractament dels aliments i que no posen en perill el seu estat.

Des de la regidoria de Sanitat i Consum es creu que és un curs molt important per a la població ja gràcies a ell es poden prevenir possibles malalties alimentàries.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra