caixa popular

Comença el curs d'iniciació a la fotografia en el MuVIM

El 2 i 9 de març en l’Aula Didàctica

Comença el curs d'iniciació a la fotografia en el MuVIM

Per estos dies, el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat exhibeix Fotogràfica 2017, un projecte que comparteix amb altres seus de la ciutat i reuneix mostres de fotògrafs valencians, com Vicent Estellés, o estrangers, com el brasiler Leonardo Kossoy, en un impuls de la Diputació per acostar este art al públic local.

Com fer fotografies implica més destresa que saber utilitzar el mòbil, en el marc d’estes exposicions temporals comença un curs d’iniciació amb una durada aproximada d’una hora i mitja, este 2 i 9 de març a les 18 h en l’Aula Didàctica del MuVIM.

Impartit per Emilio Martí, està dedicat a aquells que desitgen obtenir coneixements teòrics i pràctics sobre este art que cada dia té més adeptes. Els seus continguts estimularan l’aprenentatge de conceptes i tècniques essencials a l’hora de capturar la realitat en una imatge.

L’activitat és gratuïta, amb places limitades i reserva prèvia en el 963 883 730, amb horari d’atenció entre dimarts i diumenge a partir de les 10 h.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou