40 anys fent valors Caixa popular

Alaquàs ofereix un curs per a formar als seus xiquets i xiquetes en la importància de jugar

El curs s’impartirà entre febrer i abril i les inscripcions estan disponibles en la web del Servei de Formació del Professorat

pixabay.com

Alaquàs ofereix un curs per a formar als seus xiquets i xiquetes en la importància de jugar

Hi ha una alguna cosa més important per a un xiquet o xiqueta que jugar, experimentar amb l’entorn immediat? Els cursos de formació per a docents de la Generalitat Valenciana tenen com a eix la idea que no hi ha gens més rellevant per als xiquets que la curiositat. Per això, ha posat a disposició un curs sobre este tema.

Entre el 13 de febrer i el 10 d’abril d’enguany s’impartirà el curs “Espais i materials sensorials i de joc” oferit pel Cefire de Torrent. Coordinat per María Ángeles Chana Fernández, es caracteritza per la seua novetat i la necessitat de generar atenció en els docents per a posar en pràctica els materials a disposició. Els tipus de joc, la funció no autoritària del professor, els joguets i granadures per a estimular els sentits del tacte, la vista, el olfacte, etc. són els pilars fonamentals d’este curs que cerca sensibilitzar als encarregats de la criança i l’educació fora de casa.

Pensat per a docents que treballen amb xiquets en l’etapa d’aprenentatge de 0 a 6 anys, instrueix sobre la necessitat de distingir el soroll de la veu i, al seu torn, del so, la melodia, el ritme i per descomptat la música. També en la consideració de l’espai, la interacció amb ell, les dimensions a través de l’entorn proper i la distinció dels llocs on acollir-se.

A més, amb la visita programada als espais específics de joc, este inspirador curs cerca motivar als docents perquè els reconstruïsquen i els transformen d’acord a les necessitats dels xics i xiques que, en conseqüència, potenciaran la generació d’idees i la realització de jocs originals. Així, el curs no solament implica que els xicotets experimenten sensacions, sinó que al mateix temps puguen crear dinàmiques pròpies per a interactuar amb els seus companys i companyes.

El termini d’inscripció finalitza el pròxim 5 de febrer i la formació s’impartirà tots els dilluns durant tres hores diàries en el CEIP González Gallarza d’Alaquàs.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra