40 anys fent valors Caixa popular

Cultura participa en el ‘Festival Vociferio’ amb un recital poètic al Mercat Mossén Sorell

10/06/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport col·labora amb Vociferio, el Festival de Poesia Oral i Escènica, que se celebra del 8 al 12 de juny a València, amb l’organització d’un recital poètic al Mercat Mossén Sorell el divendres 10 de juny a les 18.00 hores.

‘Vociferio’ és un festival alternatiu sobre la producció, difusió i distribució de la poesia, que se celebra a València des de fa cinc anys i reuneix poetes i editors independents d’àmbit nacional. És una manera diferent de promocionar la poesia i les arts escèniques al carrer i amb els ciutadans.

Per això, des de la direcció general de Cultura i Patrimoni s’ha organitzat l’activitat ‘Intromissió poètica al mercat’, un recital poètic al Mercat Mossén Sorell que, els divendres a la vesprada, roman obert al públic.

Els poetes que participen en l’activitat són: David Vid, David Barberá, Eduard Montesinos, Enrique Falcón, Francisco Benedito, Isabel García Canet, Javier Gm, Jorge Ortiz Robla, Juan Leyva, Laura Giordani, Lola Andrés y Luci Romero.

‘Vociferio’ va nàixer en 2011 a iniciativa de la Sala Carme Teatre i l’associació cultural El Dorado M.A.E. amb la vocació d’acostar la poesia al públic general i donar veu a aquelles propostes artístiques locals, nacionals i internacionals que destacaran per la seua qualitat, posada en escena i innovació formal a l’hora de mostrar les seues poètiques.

Aquesta edició està dedicada al Spoken Word, un moviment de performance poètica que utilitza elements musicals i teatrals que va nàixer als EUA al final dels anys 50 i que, a Espanya, va tindre la seua repercussió en la poesia social i la cançó protesta.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra