caixa popular

Cultura dóna suport a la indústria editorial valenciana en la Fira del Llibre de Barcelona

Cultura dóna suport a la indústria editorial valenciana en la Fira del Llibre de Barcelona
14/10/2016 -

El secretari de Cultura i Esport, Albert Girona, i la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, han visitat l’estand de la Generalitat en la 34é Fira Internacional del Llibre (LÍBER) de Barcelona, en el qual mostren les seues novetats onze editorials de la Comunitat Valenciana.

En aquesta edició, l’estand de la Generalitat donarà cobertura a les següents editorials: Itbook Editorial, Editorial Dharma, Litera libros, Edicions Bromera, Andana Editorial, Olé libros, Tabarca Llibres, Universitat Jaume I, Publicacions Universitat de València, Publicacions Universitat d’Alacant i Editorial Sargantana.

La col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport s’emmarca dins del Pla Valencià per al Foment del Llibre i la Lectura i en el Pla Valencià d’Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives, que donen suport a les accions de promoció de la cultura valenciana a l’exterior.

Albert Girona i Carmen Amoraga han volgut protegir amb la seua presència la indústria editorial i contribuir al fet que les empreses valencianes inicien o consoliden la internacionalització dels seus productes. Aquestes actuacions s’emmarquen en una acció conjunta encaminada a aconseguir que les empreses editorials valencianes siguen conegudes fora del territori autonòmic, mostrar la nostra riquesa cultural i donar a conéixer els nostres escriptors i il·lustradors.

LIBER és la principal fira internacional del llibre que se celebra a Espanya i suposa la major trobada editorial del llibre en espanyol. Els professionals del món editorial es reuneixen per a abordar les novetats del negoci editorial, la tecnologia, els drets d’autor, i tot allò que s’ha relacionat amb el sector.

Enguany se celebra a Barcelona la 34a edició amb la participació de 300 expositors de 70 països, que mostraran les últimes novetats publicades i un total de 10.000 professionals.

La Fira Internacional Líber 2016 comptarà amb més de 100 ponents nacionals i internacionals que reflexionaran sobre els principals problemes i reptes del món del llibre i la forma d’afrontar-los amb èxit. El programa previst inclou quasi 50 taules redones, conferències i presentacions en què s’abordaran diferents qüestions relacionades amb els nous models de negoci, els mercats exteriors, la comercialització o l’evolució de la digitalització del llibre, entre altres temes.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 12 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata