Cultura dóna llibres d’autors valencians de còmic a centres escolars de Mèxic

Cultura dóna llibres d’autors valencians de còmic a centres escolars de Mèxic
28/12/2016 -

La conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través de la Biblioteca Valenciana, ha donat lots de llibres d’autors valencians de còmics a centres escolars de Mèxic.

En concret, els títols triats per a donar a conéixer els autors valencians són: ‘De Valencia a Cádiz: 1808-1814’, de Rafa Marín (guió) i Paco Roca (dibuix); ‘Jorge Juan, un caballero ilustrado’, de Jordi Bayarri (guió i dibuix); ‘El Siglo de Oro Valenciano’, de Cristina Durán (dibuixos) i Miguel A. Giner Bou (guió), i ‘Luís Vives, un humanista valenciano’, de David Belmonte (dibuixos) i Carmen Pardo (guió).

Aquesta donació s’emmarca dins de la col·laboració que realitza la Biblioteca Valenciana amb les biblioteques de Mèxic a través del programa que dirigeix i presenta la valenciana Sensi Romero en aquest país. El canal és ‘Megacanal’ i al gener comencen a emetre també en altres països sud-americans a més de Mèxic.

De fet, durant el dia d’ahir l’escriptora de literatura infantil Sensi Romero s’ha desplaçat al Monestir de Sant Miquel dels Reis per a gravar el seu programa televisiu. Aquesta gravació serà la primera de l’any 2017 i en la seua secció parlarà sobre els fons documentals que conté la Biblioteca Valenciana i sobre la primera campanya d’arreplega de llibres per als col·legis de baixos recursos a Mèxic.

Sensi Romero és una autora de llibres infantils que té una llarga experiència en el foment de la lectura i que, amb mètodes amens, acosta la prosa, la poesia i el teatre al públic infantil.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra