40 anys fent valors Caixa popular

Cultura convoca un concurs entre els alumnes de la província de Castelló per a dissenyar el logotip de ‘100 anys de La Valltorta’

Cultura convoca un concurs entre els alumnes de la província de Castelló per a dissenyar el logotip de ‘100 anys de La Valltorta’
20/10/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, ha convocat entre els alumnes dels centres educatius de les comarques de Castelló un concurs per a dissenyar el logotip oficial de ‘100 anys de la Valltorta’.

El termini d’inscripció romandrà obert fins al 30 de novembre i podran participar-hi els alumnes dels centres educatius d’ESO, Batxillerat, FP i les Escoles d’Art i Superior de Disseny de la província de Castelló.

Es tracta d’una iniciativa dins del projecte 100 Anys de Pintures Rupestres de la Valltorta, que programarà activitats de sensibilització i de divulgació del jaciment arqueològic, la primera troballa del qual va ser la Cova dels Cavalls per Albert Roda i Segarra.

En els treballs presentats ha de figurar com a text principal ‘100 anys de la Valltorta’, com a text secundari ‘Parc Cultural Valltorta Gassulla’, i la imatge ha de ser figura o figures al·lusives a l’art rupestre en l’àmbit de la Valltorta.

Haurà de constar de quatre formats: color i blanc i negre, en fons bla i en fons negre amb la presència del logo de la UNESCO i de la Generalitat. El dibuix serà en DIN A4 Plus (24×32), utilitzant aquarel·la o qualsevol tècnica que es desitge, incloent-hi el disseny per ordinador.

El concurs està dotat amb un primer premi de 600 euros i dos accèssits de 200 euros. Els treballs seran lliurats per correu ordinari en la Direcció Territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport (Av. del Mar, núm. 23, de Castelló de la Plana) i també es podran portar directament, de dilluns a divendres, de 9.00 h a 15.00 h.

La riquesa patrimonial de les pintures rupestres del conjunt Valltorta-Gassulla és excepcional: més d’un centenar de mostres amb art rupestre, algunes conegudes internacionalment com ara Cova Remigia, Cavalls, Civil, Saltadora, Les Dogues, Cingle o Centelles; el conjunt històric d’Ares, sis monuments, un espai etnològic declarat d’interés cultural, dèsset béns de rellevància local, cinquanta jaciments arqueològics, i un enorme conjunt de béns etnològics entre els quals destaquen alguns dels millors exemples de l’arquitectura en pedra seca del territori valencià.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra