Comença el compte arrere per a les Festes Populars de Benimaclet

El segon i tercer cap de setmana de setembre, Benimaclet t’espera

Comença el compte arrere per a les Festes Populars de Benimaclet
25/08/2017 -

Un any més, i després de l’èxit de les anteriors edicions, tornen les Festes Populars de Benimaclet. Dos caps de setmana, en els quals el sentiment de ‘fer barri’ adquireix un major significat. I és que aquestes festes s’organitzen para i pels veïns d’aquest barri valencià, amb l’objectiu de gaudir en harmonia.

Una vegada més, aquestes festes són gestionades per un grup de veïns i veïnes del barri, que cercaven fer un pas més enllà a les habituals festivitats, i oferir unes festes alternatives a les ja existents. El resultat, en les dues edicions anteriors, ha sigut una programació en la qual es veuen representades tot tipus de persones. I encara que no es coneix la programació per a enguany, tot apunta al fet que seguiran en la mateixa línia.

Les Festes Populars de Benimaclet són un exemple de convivència i aposta per la cultura, però també pels costums i les tradicions que, aquests dies, se’ls atorga un major protagonisme. Activitats en espais públics que no solament donen un ús actiu d’aquests llocs, sinó que omple de vida els carrers d’aquest barri, i permet als veïns retrobar-se.

Així, el segon i tercer cap de setmana de setembre, concretament els dies 8, 9 i 10 i 14, 15, 16 i 17, no et perdes les III Festes Populars de Benimaclet.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 15 =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra