La Crida marca l'inici de les Falles 2017 a Paiporta

La Crida marca l'inici de les Falles 2017 a Paiporta

La Crida celebrada aquest dissabte a l’Ajuntament va marcar l’inici de les Falles 2017 a Paiporta. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, i les falleres majors paiportines, Alba Escoruela i Paula Marí, així com pel president executiu de la Junta Local Fallera, Adrián Coso. També assistiren altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal.

Acompanyaren des de l’esplanada del consistori les falleres majors, presidents, falleres i fallers de les sis comissions de Paiporta, Falla Jaume I, Falla Mestre Serrano, Sant Francesc i Adjacents, Falla Plaça Cervantes, Falla Sant Antoni i Adjacents, Falla Plaça de l’Església i Falla Verge dels Desemparats-Doctor Fleming.

Després de la Crida, arriba el moment de la Cavalcada del Ninot, activitat que se celebrarà aquest dissabte pels carrers de Paiporta, i per al qual les comissions han estat treballant els últims mesos. Les falleres i fallers ompliran la localitat de la seua crítica i sàtira. Hi haurà diferents guardons a comparses i disfresses, així com per a l’ús del valencià en els textos i els locutors de cada falla.

tags

Valencia en Blanc i Negre

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =