Talls de trànsit per la carrera popular Galápagos

Talls de trànsit per la carrera popular Galápagos

Aquest diumenge arranca la temporada 2018 de carreres populars de València amb la XX Carrera Galápagos. La prova esportiva, que se celebra de 9 a 10.30 hores, passarà pels carrers de Tres Creus, avinguda del Cid, avinguda de l’Arxiduc Carles i Tres Forques.

El Centre de Gestió de Trànsit informa que estarà prohibit estacionar a l’avinguda de Tres Creus, en el tram comprés entre Tres Forques i Argenters –sentit Camí Nou de Picanya- i en el tram entre Arxiduc Carles i Tres Forques –sentit avinguda del Cid-. Tampoc es podrà estacionar al carrer dels Hostalers en el tram entre Tres Creus i el carrer dels Fogainers. Les prohibicions d’estacionament seran des de dissabte a les 23 h fins diumenge a les 12 h.

D’altra banda, el tall al trànsit a l’avinguda de Tres Creus en ambdós sentits, entre Tres Forques i Arxiduc Carles, es farà des de les 6 h fins a les 11.30 h de diumenge, aproximadament. Des del Centre de Gestió de Trànsit es recomana consultar els talls a la circulació i estar atents a qualsevol incidència i informació.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + dotze =