Talls a la circulació per la celebració de Sant Vicent Màrtir

Talls a la circulació per la celebració de Sant Vicent Màrtir

Amb motiu de la celebració de Sant Vicent Màrtir, el pròxim dilluns tindran lloc diferents actes al voltant de la plaça de la Mare de Déu i la plaça de la Reina que implicaran el tancament a la circulació d’alguns dels carrers limítrofs. Les processons de Sant Vicent Màrtir, del Gremi dels Sastres i del Baptisme de Sant Vicent recorreran el centre de la ciutat i, per tant, des del Centre de Gestió de Trànsit s’informa que l’estacionament estarà prohibit a la zona del recorregut des de les 00.30 fins a les 15 hores.

La celebració de la processó de Sant Vicent Màrtir, de 11.30 a 13 h, s’iniciarà a la catedral, en la plaça de la Reina, per a entrar pel carrer de la Mar i continuar per Avellanes, Palau, plaça de l’Almoina i plaça de la Mare de Déu. A continuació, de 12 a 14 h, arrancarà la processó del Gremi dels Sastres a l’avinguda de Maria Cristina i continuarà per Sant Vicent Màrtir, per on tornarà a passar a la inversa una vegada arribe a la plaça de la Reina i, així, acabar de nou a Maria Cristina.

Posteriorment, a les 12.30 h començarà la processó del Baptisme de Sant Vicent, que durarà aproximadament fins a les 14 h. Aquesta s’iniciarà al carrer de la Mar, per a continuar per Glorieta, carrer de la Pau, plaça de la Reina, Mar, Avellanes, Palau, carrer dels Venerables, carrer de l’Almirall fins a la plaça de Sant Esteve, carrer de l’Almodí, plaça de l’Escolania i plaça de la Mare de Déu.

Pel que fa a l’estacionament, estarà prohibit des de les 00.30 fins a les 15 hores de dilluns a les següents ubicacions: plaça de la Reina, carrer de les Avellanes, carrer de la Mar –des de Bretón de los Herreros fins a General Tovar i des de plaça de la Reina fins a Lluís Vives-, i també en la plaça de Sant Esteve i l’avinguda Maria Cristina –des de la plaça dels Porxets fins al carrer de les Carabasses–.

Des del Centre de Gestió de Trànsit es recomana prevenir els desplaçaments i estar atents als avisos que es realitzen.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

rambleta
gasmo
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra