caixa popular

Coquelin: "Quasi que em penedisc de no haver vingut abans al València"

El francés serà blanquinegre fins al 2022 aportant la seua força al mitjà del camp

Coquelin: "Quasi que em penedisc de no haver vingut abans al València"

Francis Coquelin arriba al València CF per a reforçar l’equip i aconseguir fer-ho encara més competitiu si cap. El migcampista va arribar de matinada a la capital del Túria per a passar el degut reconeixement mèdic i ser presentat en la vesprada d’ahir a la seua nova afició. El francés ja coneix als seus companys i al cos tècnic doncs ja va poder compartir treball amb ells abans de comparéixer davant els mitjans de comunicació i posar amb la seua nova samarreta. Coquelin arriba al conjunt de Marcelino fitxat fins a juny de 2022 amb una clàusula de rescissió de 80 milions d’euros.

En la presentació del nou 17 blanquinegre, el president del club, Anil Murthy, explicava les últimes incorporacions doncs es “està fent un esforç amb una idea molt clara: estar atents al mercat per a reforçar a esta gran plantilla, que està donant ja un gran rendiment amb jugadors amb qualitat, compromesos i amb ambició per a triomfar en el València. Amb Coquelin ocorre com amb Vietto, són jugadors que arriben amb fam i amb l’objectiu d’augmentar el nivell competitiu de l’equip, sempre en el context d’un projecte esportiu ambiciós”.

Després dels agraïments al nou jugador per haver acceptat formar part del club blanquinegre, era el torn que Coquelin qui confessava que es penedia de no haver fitxat el passat estiu pel València quan va tenir l’ocasió. “És veritat que em va cridar Marcelino, em va dir que hi havia possibilitats de venir al València. Tinc una edat en la qual necessite un projecte a llarg termini i quan em van oferir la possibilitat de venir traspassat ací em va agradar la idea. Vaig tenir l’opció a l’estiu però vaig decidir seguir en l’Arsenal. Quasi que em penedisc de no haver vingut abans al València”, explicava el migcampista en la seua presentació.

El francés arriba al conjunt de Mestalla per a reforçar un equip que va sorprendre l’inici de campanya i que es manté entre els primers de la taula de classificació, alguna cosa que valora molt el francés igual que el treball dels seus companys doncs és conscient que li costarà guanyar-se el buit en l’equip. “Cal valorar molt el que ja ha fet l’equip tan Parejo com Kondogbia estan jugant a un gran nivell, jo vinc ací per a jugar però també tinc quatre anys de contracte i hauré de guanyar-me la posició en l’equip i adaptar-me a poc a poc. Sé molt bé on vinc i d’on vinc. És normal que els jugadors que vénen ací tinguen qualitat, no és una pressió afegida per a mi”, assenyalava el jugador qui es definia com un “migcampista defensiu, que prioritza la recuperació de pilota al que també li agrada tenir la pilota” i assenyalava com a principal qualitat “la capacitat per a defensar”.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + set =