La Regidoria de Cooperació i Migració fa una crida a favor de la convivència

La Regidoria de Cooperació i Migració fa una crida a favor de la convivència
20/03/2017 -

El 21 de març se celebra del Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial. La Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament se suma al comunicat, emés per la Comissió Permanent del Consell Local d’Immigració i Interculturalitat, per combatre el racisme i la incitació a l’odi, en particular en el context de la migració. Els responsables municipals de l’àrea de migració fan, alhora, una crida a la ciutadania a construir un model de convivència fonamentat en la justícia i en el respecte als drets humans.

La presència de les persones migrants en l’àmbit local planteja la necessitat de revisar les antigues estructures organitzatives, introduint els elements de participació activa i de corresponsabilitat. Amb aquest objectiu, es va constituir a València el passat 22 de setembre de 2016 el Consell Local d’Immigració i Interculturalitat.

El Consell és un òrgan col·legiat que reconeix a les persones immigrades la seua capacitat d’organització i d’interlocució amb el govern municipal per a la formulació, el seguiment i l’avaluació de les polítiques públiques d’immigració i interculturalitat a la ciutat.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra