Conxa Garcia atén la sol•licitud de Llocnou de la Corona per a tramitar el seu pla general amb ajuda de la Diputació

Conxa Garcia atén la sol•licitud de Llocnou de la Corona per a tramitar el seu pla general amb ajuda de la Diputació

La diputada d’Assessorament Municipal, Conxa Garcia, s’ha reunit amb l’alcalde de Llocnou de la Corona, Manuel Gimeno, qui ha sol·licitat a la Diputació assistència tècnica per a la tramitació del Pla General del municipi pel procediment abreujat.

El primer edil de la localitat ha destacat la peculiaritat de Llocnou perquè el nucli urbà suposa la totalitat del terme municipal, de manera que l’elaboració del pla general del municipi hauria de tramitar-se per la via simplificada. Aquesta situació serà transmesa a la Generalitat Valenciana, administració encarregada de la part estructural.

Els serveis de l’Àrea d’Assessorament Municipal inclouen assessorament jurídic i econòmic-comptable, defensa en juí, inventari de béns i altres assistències pertinents, com l’assistència en la redacció dels plans generals dels municipis que no tenen aquest servei.

En aquest sentit, Conxa Garcia ha traslladat a Manuel Gimeno que la Corporació els donarà el suport necessari per a iniciar el procediment i redactar el pla general que permetrà a Llocnou de la Corona «millorar el seu plantejament urbanístic adaptant-ho a les característiques del municipi», ha assenyalat la diputada provincial.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × 5 =

cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra