caixa popular

Convocats els premis de la Càtedra Transparència i Participació

Convocats els premis de la Càtedra Transparència i Participació
21/09/2016 -

Es convoquen els Premis de la Càtedra Transparència i Participació, com una de les accions que formen part del conveni signat entre la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Cooperació i Participació i la Universitat Politècnica de València amb l’engegada de la Càtedra.

L’objectiu d’aquests premis és distingir els treballs de finalització de màster del curs acadèmic 2015-2016 presentats pels alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (ETSINF) de la UPV amb la finalitat de fomentar activitats de formació, divulgació i recerca en matèria de transparència i participació ciutadana.

Els premis de la Càtedra Transparència i Participació distingiran els dos millors treballs de finalització de màster amb una dotació de 2.000 i 1.000 euros cadascun.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 30 de setembre i les bases reguladores de la convocatòria dels premis es troben en http://www.ctranspa.webs.upv.es.

La Càtedra pretén desenvolupar accions relacionades amb la transparència, la participació i l’accés de la ciutadania a la informació pública en l’àmbit de la Comunitat i està coordinada al costat de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per la ETSINF.

Per això, s’estan realitzant activitats formatives, de divulgació, sensibilització, recerca i desenvolupament que contribuïsquen a divulgar i arrelar la cultura de la transparència.

El conveni subscrit entre la Conselleria de Transparència i la UPV el passat mes de maig està permetent al seu torn el desenvolupament d’eines i aplicacions informàtiques que afavoriran que el ciutadà tinga accés a la informació pràcticament en temps real, fomentant així la participació i facilitant l’accés a les dades.

La Conselleria de Transparència continua treballant amb el conjunt d’universitats públiques de la Comunitat, a més d’amb diferents entitats i institucions per a iniciar projectes que afermen aquesta cultura de la transparència en la societat valenciana perquè la Comunitat estiga ben posicionada en aquest aspecte.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + sis =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata