caixa popular

L'IVAM i el Palau de Les Arts col·laboren en la realització d'activitats culturals

Este conveni té com a finalitat regular la col·laboració entre ambdues institucions en la realització d’activitats culturals durant la temporada 2016-2017

L'IVAM i el Palau de Les Arts col·laboren en la realització d'activitats culturals
24/02/2017 -

El ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) i el Palau de Les Arts Reina Sofia.

Este conveni té com a finalitat regular la col·laboració entre ambdues institucions en la realització d’activitats culturals durant la temporada 2016-2017.

A través d’este conveni, l’IVAM i Les Arts es comprometen a col·laborar, en la temporada 2016-2017, en l’execució d’activitats com la programació i realització d’actuacions en l’IVAM d’alumnes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, així com en la promoció d’ambdues entitats, mitjançant suports publicitaris en les respectives seus i enllaços en les pàgines web.

Així mateix, este conveni contempla la participació de directius d’ambdues entitats i d’artistes convidats en esdeveniments de l’altra entitat, així com la possibilitat d’assistència com convidats, d’abonats de Les Arts i dels Amics de l’IVAM, en activitats organitzades per estes institucions.

Un altre dels aspectes que inclou este conveni és la venda de productes d’ambdues entitats en espais habilitats de cada institució. Igualment, s’habilitarà en cada entitat un punt d’informació i assistència sobre la programació de l’altra entitat.

A més, es contempla la creació, per part de Les Arts, d’un abonament mixt ‘Les Arts-IVAM’ per a pròximes campanyes de subscripció i renovació.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 10 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic