caixa popular

Consum obri dos nous supermercats a les localitats d’Elx i Hellín

Les noves tendes han suposat la creació de prop de 70 llocs de treball especialitzat

Consum obri dos nous supermercats a les localitats d’Elx i Hellín
30/08/2017 -

Consum obri demà dos nous supermercats ecoeficients a les localitats d’Elx (Alacant) i Hellín (Albacete) que suposen la creació de prop de 70 llocs de treball especialitzat. Amb estes obertures, ja són 8 els centres inaugurats enguany, i s’arriba als 75 establiments a la província d’Alacant i 25 a la d’Albacete.

L’establiment d’Elx està ubicat al carrer d’Antonio Machado, núm. 69, i compta amb 1.280 m2 de superfície, mentre que el supermercat d’Hellín es troba al carrer de San Juan de Dios, núm. 9, i disposa de 1.350 m2 de sala de vendes. Els dos compten amb un horari de dilluns a dissabte de 9 h a 21.30 h de forma ininterrompuda i tenen aparcament per a facilitar-hi l’accés als clients.

Els dos supermercats ecoeficients disposen d’atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall i forn. Compten, a més, amb la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Kaviva, Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma i Consum Kids, i també amb servici de compra a domicili.

 

Que bo cuidar l’entorn!

Les noves obertures d’Elx i Hellín utilitzen un model pioner d’instal·lacions frigorífiques de temperatura negativa, alimentades amb CO2, que permet reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i consumixen un 40% menys d’energia respecte d’un supermercat convencional. Una de cada tres instal·lacions d’este tipus a Espanya està en Consum. A més, estan inclosos dins de la xarxa de supermercats ecoeficients, que representa el 75% del total de supermercats propis.

 

Que bo tindre-ho tot!

Consum posa al servici dels seus clients una àmplia varietat de marques, excel·lència en frescos i el millor preu des de la primera unitat perquè siga el client qui trie el que vol comprar.

Els més de 2,7 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de “Món Consum”. Este programa reunix tots els avantatges i servicis exclusius i personalitzats de cada soci-client, entre els quals destaquen el xec regal i els productes “Cheque-crece”. En 2016, els socis-clients de Consum van disfrutar de descomptes en les seues compres per un valor de 30,1 milions d’euros, entregats en un total de 7,3 milions de xecs regal.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 9 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic