caixa popular

Consum obri dos nous supermercats a Granada i Barcelona

Les noves tendes han suposat la creació de prop de 60 llocs de treball especialitzat

Consum obri dos nous supermercats a Granada i Barcelona
04/10/2017 -

Consum obri demà dos nous supermercats ecoeficients a les localitats de Loja (Granada) i el Prat de Llobregat (Barcelona), que suposen la creació de prop de 60 llocs de treball especialitzat. Amb estes obertures ja són 10 els centres inaugurats enguany, i s’arriba als 14 establiments a Andalusia i als 177 a Catalunya.

L’establiment de Loja està ubicat a l’avinguda de Los Ángeles i compta amb 1.350 m2 de superfície i un horari al públic de dilluns a dissabte de 9 a 21.30 hores. Mentre que el supermercat del Prat de Llobregat es troba a l’avinguda de la Verge de Montserrat, 46, disposa de 1.100 m2 de sala de vendes i té un horari de dilluns a dissabte de 9 a 21.00 hores. Els dos obriran de forma ininterrompuda, disposen de servici de compra a domicili i, en el cas de Loja, d’aparcament gratuït per als clients.

Els dos supermercats disposen d’atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall i forn. Compten, a més, amb la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Kaviva, Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma i Consum Kids, així com de servici de compra a domicili.

 

Que bo cuidar l’entorn!

Les noves obertures de Loja i el Prat de Llobregat utilitzen un model pioner d’instal·lacions frigorífiques de temperatura negativa, alimentades amb CO2, que permet reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i consumixen un 40% menys d’energia respecte d’un supermercat convencional. Una de cada tres instal·lacions d’este tipus a Espanya està en Consum. A més, estan inclosos dins de la xarxa de supermercats ecoeficients, que representa el 75% del total de supermercats propis.

 

Que bo tindre-ho tot!

Consum posa al servici dels seus clients una àmplia varietat de marques, excel·lència en frescos i el millor preu des de la primera unitat perquè siga el client el que trie el que vol comprar.

Els més de 2,7 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de “Món Consum”. Este programa reunix tots els avantatges i servicis exclusius i personalitzats de cada soci-client, entre els quals destaquen el xec regal i els productes “Cheque-crece”. En 2016, els socis-clients de Consum van disfrutar de descomptes en les seues compres per un valor de 30,1 milions d’euros, entregats en un total de 7,3 milions de xecs regals.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − catorze =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic