Consol Castillo posa en valor l’ofici dels nostres llauradors que cultiven l’arròs

Consol Castillo posa en valor l’ofici dels nostres llauradors que cultiven l’arròs
12/10/2016 -

La regidoria d’Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, ha posat en valor l’ofici dels llauradors i llauradores de la ciutat que cultiven l’arròs, “no sols per la seua tasca en favor de l’alimentació, sinó perquè també ajuden a preservar el medi natural”. “A més”, ha afegit, “este cereal és la base de l’alimentació d’una gran part del món i per això nosaltres, els valencians que tenim la sort de produir-lo, hem de potenciar-ne el consum”.

Així, dies abans que València siga declarada oficialment Capital Mundial de l’Alimentació per a l’any 2017, la regidora Consol Castillo ha explicat als escolars del col·legi Pare Manjón de València la importància de l’horta i dels seus cultius durant la jornada de sega de l’arròs que s’ha celebrat hui a les parcel·les de Sociòpolis cultivades amb varietats ecològiques.

Amb esta jornada, que s’emmarca en el conveni de col·laboració signat entre el Consell Agrari de València i la Fundació Agricultura i Medi Ambient de la Comunitat Valenciana, finalitza el cicle productiu de les llavors que es van plantar al mes de juny. Com a colofó d’este acte, en què també ha estat present la regidora popular Maria Àngels Ramon-Llin, els membres de FUVAMA han explicat i demostrat als xiquets i xiquetes com se sega l’arròs de manera tradicional, amb corbella i fent garbes.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra