Estudiants del Conservatori Municipal José Iturbi arriben als concerts dels dijous

Estudiants del Conservatori Municipal José Iturbi arriben als concerts dels dijous

El Saló de Cristall de l’Ajuntament acull demà dijous, a les 12 hores, un concert oferit pels estudiants del Conservatori Municipal José Iturbi de València, acompanyats de la direcció dels seus professors. La música clàssica arriba així a la programació dels concerts dels dijous, que estan oberts a tota la ciutadania de forma gratuïta.

Obres de Bach, Wagner, Breval, Sor o Telemann, entre altres, es podran escoltar a aquest concert, on els més joves mostraran les seues aptituds musicals i les habilitats apreses al conservatori. Les flautes de bec i els violoncels agafaran protagonisme en una sessió on també es podrà gaudir d’un grup de vent metall i del so de la guitarra.

L’Escola Municipal de Música de València es va crear l’any 1979 com a centre no oficial reconegut d’ensenyament musical de grau elemental, per a posteriorment, a 1985, convertir-se en Conservatori Professional amb José Climent com a director. Aquesta transformació suposà oferir estudis musicals de grau mitjà o professional.

En l’actualitat exerceix la funció de director Sergio Sapena Martínez i els estudis que s’imparteixen al Conservatori Municipal de Música José Iturbi són d’Ensenyança Elemental i Ensenyança Professional, dirigits preferentment a xiquets i xiquetes que desitgen completar la seua formació educativa i artística en l’àmbit musical, així com a alumnes procedents d’altres centres i a antics alumnes que desitgen reprendre els seus estudis. El conservatori es troba a l’avinguda de Balears, 36.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =